Gedelegeerd bestuurder Jan VAN STEENKISTE is na zijn studies als architect in 1994 voltijds beginnen werken in het bedrijf. Sindsdien heeft hij meer dan tienduizend dossiers opgevolgd. In 1999 voltooide Jan de opleiding tot gerechtelijk expert. Nadien werden nog regelmatig bijscholingen gevolgd. Hij nam het bestuur van de NV in 2001 over van zijn vader ir. Lieven VAN STEENKISTE.

Lieven VAN STEENKISTE was een autoriteit in de branche die als voormalig GEBCAI en FUEDI-voorzitter in 1981 de NV heeft opgericht. Voor hij zich volledig op de expertises toelegde was hij ook gedurende meer dan tien jaar werkzaam als architect. Hij is tot 2011 actief geweest en volgde in de voetsporen van zijn vader Eugène VAN STEENKISTE.

Eugène was in de jaren vijftig als privaat expert gestart in aanvulling op zijn bloeiende carrière als vlashandelaar. Later is hij vooral als expert voor de maatschappijen gaan werken. Hiernaast nam hij ook zijn functies op als brandweercommandant van Heule en secretaris van het Bouwbedrijf van Roeselare.

 

Sinds de oprichting van de NV in 1981 werden al meer dan vijftigduizend schadedossiers behandeld.